Scholenmarkt 2019

Scholenmarkt 2019

De  MBO Scholenmarkt Arnhem 2018 was wederom een succes. Jaarlijks trekken wij rond de 3700 bezoekers over twee avonden. De kracht  ligt met name in het gezamenlijk optrekken  van ouder(s)/verzorgers en hun kind in het als lastig ervaren keuzeproces.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 november a.s. organiseert de LRA voor de 7e keer de MBO Scholenmarkt op het Olympus College in Arnhem. De voorlichtingsronden starten om 19.00 uur.

Diverse ROC’s/AOC’s  in de regio verzorgen een groot aantal infoshops waar leerlingen en hun ouders/verzorgers een beeld krijgen van de opleidingen op de verschillende niveaus.

Dinsdagavond kunnen leerlingen zich oriënteren op vervolgopleidingen in de richtingen Zorg & Welzijn, Groen & Natuur, Creatieve Industrie en Sport & Veiligheid.

Op woensdagavond zijn de studierichtingen Economie & Handel & Administratie, Horeca & Toerisme & Recreatie, Bakkerij & Facilitair  en Techniek & ICT aan de beurt. De aula  is omgebouwd tot een marktplein waar informatie wordt verstrekt door mbo-opleidingen ( ook buiten de regio), bedrijven, brancheverenigingen en particuliere instellingen.

Boekje scholenmarkt 19 november klik hier: Boekje scholenmarkt DINSDAG 19 november 2019

Boekje scholenmarkt 20 november klik hier: Boekje scholenmarkt WOENSDAG 20 november 2019